Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού;

Μπορείτε να μας βρείτε εύκολα μέσω της φόρμας επικοινωνίας, τηλεφωνικά, μέσω mail ή μήνυμα στο facebook!

Τι συμβαίνει στο πρώτο ραντεβού;

Κατά την πρώτη σας επίσκεψή (η οποία διαρκεί περίπου 1,5 ώρα), γίνεται πλήρης διατροφική αξιολόγηση προκειμένου να ληφθούν οι απαραίτητες πληροφορίες για τη σύνταξη του εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής και πραγματοποιούνται:

  • Σωματομετρήσεις (μέτρηση βάρους και ύψους)
  • Προσδιορισμός της σύστασης του σώματος (λιπομέτρηση, νερό του σώματος, μυϊκός ιστός) με τις μεθόδους BIA και δερματοπτυχών

Ακολουθεί αναλυτικό ιστορικό. Και τέλος ο καθορισμός των στόχων, διαδικασία που γίνεται σε συνεργασία πάντα με εσάς.

Πόσο συχνές πρέπει να είναι οι επαναληπτικές συνεδρίες;

Η συχνότητα των επαναληπτικών συναντήσεων εξαρτάται από τους στόχους σας, τις ανάγκες σας και την πρόοδο των προηγούμενων συναντήσεων. Για την διευκόλυνση σας, δημιουργούμε ένα χρονοδιάγραμμα συναντήσεων κατά τη διάρκεια της πρώτης μας συνάντησης.

Πιο συχνά η παρακολούθηση γίνεται ανά 2 εβδομάδες (συνεδρίες διάρκειας 30-45 λεπτών) όπου πραγματοποιούνται εκ νέου σωματομέτρηση, λιπομέτρηση, συζητάμε τα θέματα που σας αφορούν, θέτονται νέοι στόχοι και συντάσσεται νέο διαιτολόγιο. Το πρόγραμμα βασίζεται στις αρχές της μεσογειακής διατροφής, δεν απαιτεί την παρασκευή ειδικού φαγητού, και έχει σαν στόχο την υιοθέτηση ενός υγιεινού και ισορροπημένου τρόπου διατροφής.

Τι πρέπει να κάνω πριν από την πρώτη συνάντηση;

Καλό θα ήταν να οργανώστε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε να μην καταναλώσετε κανένα γεύμα ή σνακ 3 ώρες πριν από την πρώτη συνάντηση. Την τελευταία ώρα προσπαθήστε να αποφύγετε ακόμη και την κατανάλωση του νερού.

  • Μη γυμναστείτε 12 ώρες πριν την συνάντηση
  • Μην καταναλώσετε αλκοόλ 6 ώρες πριν την συνάντηση
  • Αν έχετε πρόσφατες εργαστηριακές εξετάσεις (τελευταίο 6μηνο), φέρτε τες μαζί σας
  • Αν παίρνεται κάποια φαρμακευτική αγωγή, ενημερώστε μας.

Εκπαιδευτικές συνεδρίες

Εκτός από την παροχή εξατομικευμένου διαιτολογικού πλάνου και διατροφικής εκπαίδευσης, στο κέντρο μας γίνεται εκπαίδευση που αφορά εξειδικευμένα διατροφικά θέματα, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του κάθε ατόμου ή της κάθε εταιρίας. Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην εκπαίδευση ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη τύπου Ι και ΙΙ με τη χρήση κατάλληλων μέσων, καθώς και στην εκπαίδευση ατόμων με διατροφικές διαταραχές.

Πακέτα συναντήσεων

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή online για να σας ενημερώσουμε για τις τιμές μας. Προσφέρουμε πακέτα συναντήσεων σε οικονομικές τιμές.

Συχνές Ερωτήσεις