Περιλαμβάνει τη συμβουλευτική εταιρειών τροφίμων και καταστημάτων εστίασης.
Διατροφική ανάλυση συνταγών & προϊόντων
Ανάλυση θρεπτικών συστατικών προϊόντων ή συνταγών της επιχείρησής με στόχο την αναγραφή τους στη συσκευασία (δημιουργία διατροφικής ετικέτας), σε εταιρικά έντυπα ή στην ιστοσελίδα της εταιρίας.
Σχεδιασμός ειδικών μενού
Σχεδιασμός ειδικών μενού και δημιουργία ειδικών γευμάτων που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού όπως παιδιά – έφηβοι (παιδικά-εφηβικά μενού), αθλητές, χορτοφάγοι, άτομα που θέλουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα οστεοπόρωσης, αναιμίας κτλ.
Επιμέλεια ενημερωτικού έντυπου υλικού
Δημιουργία ολοκληρωμένων ενημερωτικών φυλλαδίων με στόχο την τεκμηριωμένη επικοινωνία και την προβολή των θρεπτικών πλεονεκτημάτων των προϊόντων. Επίσης, επιμέλεια ενημερωτικού έντυπου υλικού (φυλλάδιο), που περιέχει οδηγίες και συστάσεις που αφορούν την διατροφή.