Τι θα χρειαστείς:
- 2 κούπες γάλα καρύδας ή άλλο φυτικό γάλα ή όποιο γάλα προτιμάς
- μισή κούπα σπόρους chia
- μία κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
Τι θα κάνεις:
Τοποθέτησε και τα τρία υλικά σε ένα μπολ. Χτύπησέ τα προσεκτικά μέχρι να ανακατευθούν καλά. Άφησε το μείγμα να «ξεκουραστεί» σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου τέσσερις ώρες, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο στους σπόρους chia να «ακμάσουν».
Έπειτα, τοποθέτησε το μείγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο και κατάψυξε. Σέρβιρέ το παγωμένο και στόλισέ το με φρούτα ή ξηρούς καρπούς, ανάλογα με τη διάθεσή σου.